Support And Questions !!!

  1. djays
    May 22, 2008 at 10:04 am

    Yo Post All Your questions

  2. Jess
    June 27, 2008 at 1:28 am

    I was on the phone with an Internet providers “Help and support” Trying to get my internet to work, and in the process he had me type in some codes in command prompt which has come to my attention that it was a mistake, and now somehow my computer can’t pick up wireless signals anymore. If someone could maybe help me out that would be awesome. thanks

  3. Varun Thacker
    December 10, 2008 at 9:36 am

    hii…varun here….i kinda messed up my d drive (of the lenovo laptop)…i was tryin to install geexbox and made a mistake…now my d drive had become an NTFS:Linux native 0X83 partition…so i doesnt show up on windows but shows up in fedora 10.can u please help me out so tht i can see it in windows…otherwoise i think i will have to format d drive …

  4. Vishnu Unnikrishnan
    December 18, 2008 at 5:44 am

    Hi DJ,

    Could you please tell me why the installation of the fglrx drivers (HP 6515b) is spposed to resolve the “fequently-crashing” issue with Fedora 10?.

    My friend installed the fglrx drivers, and says that the other apps show no difference.. (he says he never had the hang problem in the first place.”

    My friend saw this,
    If you got timer trouble try acpi_use_timer_override
    ACPI: LAPIC (acpi_id[0x01] lapic_id[0x00] enabled)
    ACPI: LAPIC (acpi_id[0x02] lapic_id[0x01] enabled)
    ACPI: LAPIC_NMI (acpi_id[0x01] high edge lint[0x1])
    acpiphp: ACPI Hot Plug PCI Controller Driver version: 0.5
    acpiphp_glue: can’t get bus number, assuming 0
    acpiphp: Slot [1] registered
    acpiphp: pci_hp_register failed with error -17
    acpiphp_glue: acpiphp_register_hotplug_slot failed (err code = 0xffffffef)
    acpi device:03: registered as cooling_device6

    and said its an ACPI issue that is causing the hanging…
    i havent installed fglrx bceause im on vacation at my grandma’s place and have no nternet here..

  5. Krishna
    December 23, 2008 at 1:07 am

    hi, i am installing ubuntu in 6515b but am unable to get the wireless card/ati/audio drivers anywhere. any help will b gr8ly appreciated. i work on network security and am not able to get aircrack to run.

  6. January 13, 2010 at 10:17 pm

    Hi there! Its Jake Jackson here (patternjake from deviantART, dont know if you remember me)

    Just wanted to let you know that Element Browser what you tested years ago is going to be released as Element Browser 3 Beta 1 next week, and its being updated very regularly.

    I would like to know your opinions on it if you wouldnt mind.

    Thanks 🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: